I’m going to live my dream

And want to kill some nightmares on the way……

Ik ga mijn droom realiseren, help je mij de nachtmerries van oorlogskinderen te doen verdwijnen? Dat kan door mijn fietstocht van kust naar kust in de VS te sponsoren. Lees meer over de noodzaak én de mogelijkheden.

Van 20 april tot 23 mei 2013 fiets ik in 33 dagen van LA naar Boston. Van kust naar kust door de Verenigde Staten. Een lang gekoesterde droom. Met het waarmaken van die droom wil ik tegelijk zorgen dat kinderen in oorlogsgebieden ook hun dromen kunnen leven, en niet hun nachtmerries. Zoals mijn favoriete band Marillion het in hun indrukwekkende nummer ‘Gaza‘ verwoordt: “everyone deserves a chance to feel the future just might be bright.”

Om bij te dragen aan een beter leven voor de kinderen van Gaza en Goma en al die andere oorlogsgebieden werf ik met mijn fietstocht geld voor War Child.  Voor € 12 per maand kan War Child 12 kinderen per jaar laten deelnemen aan haar programma’s. Ze leren omgaan met hun ingrijpende ervaringen, lezen en rekenen en volgen een vakopleiding. Zodat ze na een jeugd vol geweld toch een stabiel bestaan kunnen opbouwen.

Help!

Mijn doelstelling is om minimaal 5500 euro op te halen. Een euro per kilometer. Help me daarbij en sponsor me. Hoe kun je helpen?

 • Ga naar mijn actiepagina op de War Child site en stort een bijdrage;
 • Stuur me een mailtje met een toezegging per kilometer, mijl, hoogtemeter, zweetdruppel, wielomwenteling, wat dan ook;
 • Geïnteresseerd om als bedrijf te sponsoren? Stuur me een mailtje en we overleggen over de mogelijkheden.

Ik lever de inspanning, lever jij de ondersteuning? En help daarmee War Child de oorlog uit een kind te halen.

 

7 reacties to “I’m going to live my dream

 • Hoi Floris!

  Heel veel succes, we gaan je volgen! Super held!

  Groetjes, Actie team War Child

  • Hoi Floris,

   Wat een ontzettend leuke actie, heel erg bedankt voor je verfrissend initiatief!
   Wil je heel veel moed wensen, de laatste loodjes wegen soms zwaar.

   Ga je van nabij volgen,

   Bernard

 • Hallo Floris,

  Ik ben ook een fietser en vind het heel erg gaaf dat u dit doet!
  Heel erg veel succes! Ik heb echt veel respect hiervoor.

  Ik zal vaker kijken naar wat u schrijft, lijkt me erg leuk!

  Groetjes Mieke

 • Edwin & Miranda Vogel
  10 jaargeleden

  Hallo Floris!

  Het is bijna zover! Wij wensen je veel succes en plezier: de wind in je rug en de zon in je gezicht!

  Hartelijke groeten,
  Edwin & Miranda Vogel

 • Hey Floris,

  Ik hoorde van mijn collega’s over jouw actie. Wat fantastisch dat jij je zo inzet voor War Child! Ik heb je verhalen met veel bewondering gelezen, super dat we je ook helemaal kunnen volgen.

  Ik wil je nog veel succes wensen!

  Groetjes,
  Soraya

 • Ook ik hoorde van mijn War Child collega’s over jouw actie! Wat geweldig en wat een prachtige dromen die op deze manier werkelijkheid worden!!

  Heel veel succes en geniet van elke kilometer!!

  Groetjes,
  Ella

 • Hey Floris,

  Geweldig dat je je zo in zet voor War Child! En wat een coole actie! Heel veel succes!

  Groetjes,

  Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *