Ga jij de uitdaging aan?

Sponsor mij voor de Mont Ventoux Challenge en help Warchild de oorlog uit een kind te halen!

Van 17 tot 20 mei ga ik de Mont Ventoux Challenge aan met mijn wielerclub Gaul! Omdat we van uitdagingen houden, gaan we eerst in 3 dagen van 150-180km per dag dwars door de Alpen naar Bedoin fietsen. Op de 4e dag fietsen we vervolgens zo hard mogelijk de Mont Ventoux op. Dat doe ik omdat ik een beetje gek ben, omdat ik van bergop fietsen hou en vooral omdat ik daarmee Warchild wil steunen in haar hoognodige werk.

En daar kun jij bij helpen! Ik lever de inspanning, lever jij het geld om Warchild te helpen de oorlog uit een kind te halen?

Sponsor me per kilometer (500), hoogtemeter (10.000), dag (4), of gewoon met een bedrag. Dat kun je doen met een I-Deal betaling op www.gaul.nl Vul bij ‘Actie’ in ‘Mont Ventoux’ en bij ‘Ik sponsor’  mijn naam.

Bekijk dit indrukwekkende filmpje waarom het werk van WarChild nodig was en is!

Alvast enorm bedankt voor je steun!

2 reacties to “Ga jij de uitdaging aan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *