Ik daag je uit

Mont VentouxHelp je mij een uitdaging te realiseren? Ik daag mezelf uit op sportief vlak. Na 3 serieuze Alpenetappes probeer ik mijn persoonlijk record op de Mont Ventoux te verbeteren. Ik daag jou uit om met mij het leven van oorlogskinderen een beetje beter te maken.
Dat doe je door mijn uitdaging financieel te ondersteunen. Met jouw donatie kan War Child de oorlog uit kinderen halen.

Ik doe van 28 mei tot 1 juni mee aan de Gaul! Mont Ventoux Challenge 2014. In 3 dagen fietsen we van Moutiers naar de voet van de Mont Ventoux. Drie loodzware bergetappes die in het routeschema van de Tour de France niet zouden misstaan. Na deze op zich al uitdagende tochten fiets ik zo snel mogelijk de mythische Mont Ventoux op in een poging mijn persoonlijk record van 1:30u nog wat scherper te zetten.

Deze uitdaging ga ik aan omdat ik graag mijn eigen grenzen verleg, omdat fietsen mijn passie is. En omdat ik War Child wil helpen het leed van oorlogskinderen te verzachten. Voor 12 euro helpen we al een kind. En daar voor heb ik jouw financiële steun nodig.

Sponsor mij per dag, per kilometer, per hoogtemeter, met een vast bedrag of wat je maar wil.

Stuur me een mail, of ga naar www.gaul.nl en doneer onder ‘Steun War Child’. Kies bij ‘Actie’ de optie ‘Mont Ventoux’ en vul bij ‘Ik sponsor’ mijn naam in.

Hartelijke groet,

Floris

Één reactie to “Ik daag je uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *